Wedstrijdregels Vlogfestival editie 2017

Lees hier de voorwaarden waaronder je mee kunt doen aan het Vlogfestival editie 2017/2018.

Je kunt meedoen aan het Vlogfestival als je op 1 september 2017 minimaal 14 jaar en maximaal 29 jaar oud bent, in Heerhugowaard woont en een graag je mening wilt laten horen over jouw gemeente.

 1. Per deelnemer mag je maximaal twee filmpjes insturen over verschillende thema’s. Het thema van je filmpje mag je zelf kiezen, maar op de website vind je een aantal suggesties. Als je ook nog meedoet in een groepje/ duo, dan mag je hier ook een filmpje van insturen.
 2. Het hele filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Korter mag, langer niet. Als een filmpje langer duurt dan 4 minuten wordt deze automatisch afgebroken of is het mogelijk dat we deze niet kunnen plaatsen. De jury beoordeelt de filmpjes vooral op de inhoud en in mindere mate op de vorm.
 3. Je kunt je filmpje insturen van zondag 27 augustus 2017 tot 15 februari 2018 door het delen van jouw YouTube link. Inzending verloopt via de website.
 4. Deelnemers wordt gevraagd zich aan te melden op de website door naam, adres, woonplaats, thema, geboortedatum en emailadres in te vullen. Nadat het filmpje is ingestuurd verschijnt er een pop-up en kun je jouw inzending gaan delen.
 5. Alle inzendingen zijn te zien op de website van het Vlogfestival. Je filmpje kan ook vertoond worden op de Facebookpagina of het YouTube kanaal van het Vlogfestival. Bij de aanmelding geven deelnemers automatisch toestemming voor gebruik van het filmpje in de media en op social media.
 6. Filmpjes die grof taalgebruik bevatten, discriminerend zijn of op een andere manier schadelijke inhoud bevatten, worden niet geplaatst.
 7. De persoonsgegevens die jij opgeeft en de gegevens die bij het Vlogfestival worden verzameld worden door ons uitsluitend gebruikt voor promotie van het Vlogfestival en onze overige activiteiten. De gegevens worden niet aan derden verstrekt. Door middel van aanmelding geef je toestemming voor het bewaren en gebruik van deze gegevens.
 8. Een jury van zorgvuldig gekozen professionals bekijkt alle filmpjes en maakt hieruit een selectie. De jury kiest drie finalisten.
 9. De stemmen die je hebt gekregen op je eigen YouTube kanaal of op social media berichten tellen niet mee als stemmen. Zorg dus dat je zoveel mogelijk stemmen krijgt voor je filmpje op de website www.vlogfestival.nl. Bij gelijkspel zal de jury bepalen welke drie website winnaars met de meeste stemmen doorgaan naar de finale.
 10. Er moeten minimaal 15 goedgekeurde inzendingen zijn, om de wedstrijd door te laten gaan.  
 11. Je filmpje kan getoond worden op de finaledag zelf.
 12. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
 13. Prijzen zijn niet inwisselbaar tegen contant geld.
 • Delen op Google+
 • Delen via e-mail

Vlogfestival nieuws

Lange Frans op het Vlogfestival

Lange Frans op het Vlogfestival

Tijdens de finale van het Vlogfestival op zondag 18 februari opent jongerencentrum Kompleks haar deuren voor alle jongeren uit Heerhugowaard. Van 14.00 tot 17.15 staat het programma bol van de spetterende optredens en toffe games.

09-01-2018

Bekijk bericht
Santa's vloggen over de activiteiten in Heerhugowaard

Santa's vloggen over de activiteiten in Heerhugowaard

Tijdens de Santa Run op 17 december vlogden onze Santa's de hardloopwedstrijd die door de Rotary in Heerhugowaard werd georganiseerd. Bekijk snel de vlog!

28-12-2017

Bekijk bericht