Vlogfestival

Party & Politics

Jouw ideeën zijn belangrijk voor de toekomst van Heerhugowaard. Hoe kunnen we de stad nog leuker maken voor jongeren en wat zou jij eigenlijk direct aanpakken als je het voor het zeggen had? Omdat niemand beter dan jij hierop antwoord kan geven, willen we je uitnodigen op ons feestje. Praat en party met ons mee op zondag 18 februari!

 

Wat krijg je ervoor terug?

Behalve een toffe muzikale middag met optredens van Lange Frans, Momson, Lurdi, Renee Spijker en Rose Marin, wordt jongerencentrum Kompleks omgetoverd tot ontmoetingsplaats voor jongeren. Schrijf je eigen rap in een inspirerende workshop (vol=vol) en doe mee aan een speciale game waarin de presentatoren aan de hand van stellingen de discussie over belangrijke onderwerpen in jouw stad aan gaan. De toegang is gratis en de eerste twee drankjes krijg je van ons.

 

Neem iemand mee

Ken je iemand in je omgeving die ook wil meedenken over de toekomst van Heerhugowaard? Je bent van harte welkom om diegene mee te nemen. Geef de naam van je vriend/ vriendin dan wel even door bij je aanmelding.

 

Wanneer en waar?

Het Vlogfestival vindt plaats op zondag 18 februari van 14.00 tot 17.00 uur. Je bent uitgenodigd in het Kompleks aan de Beukenlaan 1A. Deuren zijn geopend tot 15.00 uur, daarna kun je niet meer naar binnen. Zorg dus dat je op tijd bent.

 

Jij komt toch ook?

Welke tips heb jij voor de gemeente? En wat kun je eigenlijk zelf doen om het leuker te maken in Heerhugowaard? Bevestig je aanmelding voor het Vlogfestival op vlogfestival@heerhugowaard.nl. Je bent dan zeker van een plekje. Meld je je van tevoren niet aan, dan ben je welkom maar kunnen we je uitnodiging helaas niet garanderen.

 

Programma Vlogfestival 18 februari 2018

 

Grote zaal:

14.00 Inloop met singer/songwriter Rose Marin

14.30 Welkomstwoord door burgemeester Bert Blase

14.40 Optreden rapper Patrick el Manouar: ode aan Heerhugowaard

         Aansluitend singer/songwriter Renee Spijker

15.00 Game: jong zijn in Heerhugowaard

15.30 Optreden rapper Momson en Lurdi

16.00 Game: jong zijn in Heerhugowaard (vervolg)

16.30 Bekendmaking winnaar Vlogfestival door burgemeester Bert Blase

16.45 Optreden Lange Frans en Meet & Greet

17.15 Einde Vlogfestival

 

Cafe:

14.40-16.00 Workshop rappen met Patrick el Manouar

  • Delen op Google+
  • Delen via e-mail

Vlogfestival nieuws

Lange Frans op het Vlogfestival

Lange Frans op het Vlogfestival

Tijdens de finale van het Vlogfestival op zondag 18 februari opent jongerencentrum Kompleks haar deuren voor alle jongeren uit Heerhugowaard. Van 14.00 tot 17.15 staat het programma bol van de spetterende optredens en toffe games.

09-01-2018

Bekijk bericht
Santa's vloggen over de activiteiten in Heerhugowaard

Santa's vloggen over de activiteiten in Heerhugowaard

Tijdens de Santa Run op 17 december vlogden onze Santa's de hardloopwedstrijd die door de Rotary in Heerhugowaard werd georganiseerd. Bekijk snel de vlog!

28-12-2017

Bekijk bericht